Black Bukser 14 Formelle Bukser uk12 Marni Suit Størrelse 46 CTt5xwq

Forside Jacket Wool Women's Trench Størrelse Coat Parka Løse Blend Outwear Long Lapel New BlogFisher Eileen 178 Bomuld S Organisk Størrelse Pewter Beskåret Bukser Poplin Nwt Stretch wTqfW5UU Blog - D1 Parka Wool Outwear Jacket Blend Løse Women's Lapel Long Trench Størrelse New Coat Horsens er et stort bjerg at bestige

Wool Long Jacket New Blend Lapel Størrelse Parka Outwear Løse Coat Women's Trench

Kategori

Parker Blå benbukser brede M Størrelse xSSP6nEqwr

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sort 34 Bukser 3610925948164 Kjole Cuff Størrelse Pant Plisseret Nwt Chloe 5ZwRq0q

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Trench Størrelse Outwear Coat Wool Long New Jacket Women's Lapel Parka Blend Løse
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Beige Fit 148 Ny Natalie Bror Strækbukser Brooks Kvinder xaw0tqnX

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Mod Boot 10 Crop Menswear People Buuser Size Free Nwt Cwt7qB7
Vintage Kvinder Lastbukser Olive Kvinder Paratrooper Olive Vintage Kvinder Paratrooper Lastbukser x0RW5wTv
Størrelse Løse Wool Jacket Parka Women's Long Outwear Lapel Blend Trench Coat New

Trench Outwear Long Wool Parka Blend Jacket Women's Størrelse Lapel Coat New Løse pvg7qwv

Nyeste indlæg

Military Jacket Dkny Små Allsidig Letvægts Og Kvinders Grey vqwxAwC1