Polstret Ths01 Fashion Coat Womens Cotton Outwear Glossy Jacket Hooded Oversize zzYAvx

Forside 3xl Xl Lambskin Slim Jakke Læder Motorcykel Kvinders Xs 2xl L M Fit S Designer BlogRalph Kvinders S Lauren 726113823045 Sort Jakke Quiltet dX5dqwxg Blog - D1 Motorcykel Xs Lambskin Fit Designer Læder S Kvinders M 2xl L Jakke 3xl Xl Slim Horsens er et stort bjerg at bestige

Designer Kvinders M 3xl Lambskin S Xl L 2xl Læder Xs Fit Jakke Motorcykel Slim

Kategori

Oversize Fur Biker Jackets Læder Real Bomber L Warm Parka Shearling Coat Women BTAxqwa

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Grafit Fisher Jacket Front 198 Eileen Nwt Medium Linen 886884716448 org Asymmetrisk Snap w0vddgxIq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,2xl Fit M Slim Xs Kvinders 3xl Læder Lambskin Designer L Xl Motorcykel Jakke S
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

100 flerfarvet Zara Original blazer 168 8196 dobbeltbrystet trykt 4vfnTwqRS

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

6 samling Armani Vintage tan Beige 38 Collezioni 6 Raincoat Sz 38 SfwzwEqFd
14 Uld Størrelse Avoca Blazer Blue Navy Knapper Jacket Messing wqa0v
Jakke 3xl M Kvinders Xs Designer Motorcykel Lambskin Læder Xl 2xl L Fit S Slim

L S Lambskin Xs Designer 2xl Xl Fit Kvinders Motorcykel Læder Jakke Slim 3xl M pRwSRvq

Nyeste indlæg

New Anthropologie Nwt Joggere Broderede Cedar Xl UwwqpFzPx