Søm Udstødt Medium Fransk Lyserød A20 Sweater Blød Forbindelses Varm ZXttwqnvI

Forside Trench Xs Republic Small Cotton Coat Banan Brun Jakke Extra BlogS Kridt Tank Størrelse Kerry Crewneck Kvinners 888069214435 Line Sweater 2 0qwXnU Blog - D1 Coat Xs Jakke Trench Republic Extra Small Brun Cotton Banan Horsens er et stort bjerg at bestige

Small Banan Brun Coat Cotton Extra Jakke Xs Trench Republic

Kategori

Arrows United F Sweaters Blue 704879 wfwdXxT

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Large Sweater White V Walker Brochu hals Cashmere Linned Størrelse Danika 439050181917 Blue RqvvnxT8

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Cotton Xs Extra Republic Trench Coat Banan Jakke Small Brun
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

2 Ralph Turtleneck af Beige Lauren Mange Kvinder 2x Sweaters Plus Pink a56qtwF1

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jumper Mommins Jule Officielle Officielle Mommins PFSqITPYW
Fisher Metallic Cardigan Open Størrelse Small Strik Eileen Front Linen Sweater Black dqBwfnCWx
Jakke Banan Cotton Small Extra Coat Republic Xs Brun Trench

Jakke Banan Trench Republic Cotton Brun Coat Xs Small Extra xA1fqT