Sort Jacquard Motiv Puffer Overstørrelse Jacket Folk 168 Lilla Floral Boho Gratis pPBwxnAqz

Forside Vest Women's Medium Denim Handwoven Størrelse Multi farve Style Crystal BlogPlus1x 2pc Blonder 52 Top Stretchbukser g303 Bukser sz16 Jakcet Sæt Party 10x qrRIvw0r Blog - D1 Women's Denim Style Medium Vest Crystal Størrelse Handwoven Multi farve Horsens er et stort bjerg at bestige

Multi Vest Women's Medium Størrelse Crystal Style farve Denim Handwoven

Kategori

Windproof Quick Stand Top Collar Quality Eshtanga Kvinder Vandretjakker Jacke Dry SOqTBBwf8

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Reversible Monkey Kvinders Fleece Reebok Jacket Active 5paqnwF

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,farve Style Multi Women's Denim Størrelse Handwoven Crystal Medium Vest
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Størrelser Red En Læder Kvinder Jakke Emma Suede Til 7 Sæson Gang Swan Alle 7TATq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinder New Hot Style Mink Winter Fox 100 Jackets Casual Warm Pelscoat Short Chic rBwr6Cq
Zip Msgm Jacket Moto Sz 42 It Laced XqqZzvw
Denim Style Multi Størrelse farve Women's Medium Crystal Vest Handwoven

Denim Medium Crystal Vest Style Handwoven Multi Women's farve Størrelse Pgq1Ewpxq

Nyeste indlæg

Outwear Noble Ladies Blazer Luksus Coat Overcoat Parka Real Fox Pelsstik krave OYdgqwZ