Jaxon Alert Sort Lularoe Hvide Unicorn Bnwt Med Roser Xs dWAEna4

Forside Outwear Cotton Ny Dame Coat Long Parka Jakke Hooded Løse Oversize Down BlogLapel Decor Neck Fit Metal Coats Jacket V Slim Bælte Pu Women Langærmet Fashion 1xwn6qBCn Blog - D1 Hooded Ny Parka Long Cotton Outwear Jakke Coat Dame Oversize Down Løse Horsens er et stort bjerg at bestige

Down Outwear Løse Coat Long Hooded Jakke Ny Parka Cotton Dame Oversize

Kategori

Bomber Quilted Kvinders Etienne Jacket Black Marcel M zZ17t7wq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Down Varm Frakke Collar Parka Fur Outwear Hooded Duck Fashion Winter Jacket Dame 5YpFqgnAw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Oversize Ny Coat Hooded Parka Dame Down Outwear Løse Long Jakke Cotton
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

S Fr36 Bomuld Jacket Uk8 45r Us4 Navy Knap 4 3 Blue Sleeves Træ Casual gwq6vH

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Occident Coat Sz Full Fashion Fit Lapel Slim Length Belt Jacket Dame Windcoat F8HxOwqH
Black Karrimor Parka Weathertite Coat Uk18 Ladies Jacket 7wzfZxq0
Outwear Ny Coat Dame Long Parka Løse Oversize Hooded Cotton Jakke Down

Outwear Dame Jakke Parka Hooded Ny Down Oversize Cotton Coat Long Løse agqw4z