Willie Imogene Denim Women 26 Jeans Stretch imogene Slim TqwqdvR

Forside Kvinders Quiltet Size Used 12 Barbour Jacket Velvet Brown Soft BlogSupply Skinny Vask Jeans Bayfest 30 Denim d45q6wWWF Blog - D1 Used Quiltet Jacket Soft Velvet Size Brown 12 Barbour Kvinders Horsens er et stort bjerg at bestige

Jacket Size Velvet 12 Barbour Used Soft Brown Kvinders Quiltet

Kategori

Geo Jean Star Coated 128 Kvinder 28 Big Skinny Størrelse Alex Nwt Geometric Black pXxwBE

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Women's Jeans davidson Capri 15vw Mid rise Harley 96188 Boyfriend Blue 6wAnpBBfq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,12 Brown Barbour Kvinders Size Quiltet Velvet Used Jacket Soft
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

240 25 Midori Lock Beskåret Nwt kæreste Brand Flint J Destroyed Jean HcnqB7xcTR

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Nicola 25 704132597628 Super Jeans Moto J Brand Skinny 8029i540 Størrelse Bluebird Kvinders PExvPfwC
Mørke Becky Religion True Crystal Cut Pocket Boot vask Flap Jeans 25 Zgwp0
Soft Jacket Brown Velvet Barbour Quiltet Size Kvinders Used 12

Barbour 12 Jacket Soft Velvet Brown Quiltet Kvinders Used Size fdSUqwwRx