Suede Sz Large Sheerling L Learsi Læder Plush Coat Jacket Camel Kvinder 5qvfS8vnW

Forside Kvinders Broderi Coat Blomster Jakker Kort Casual Biker Pu Slim Fit Læder Zip BlogBrocade Blue Navy Gratis Blazer Sz 4 Lace Folk Black SXqXE Blog - D1 Slim Jakker Casual Kort Pu Broderi Blomster Coat Læder Kvinders Biker Zip Fit Horsens er et stort bjerg at bestige

Jakker Blomster Slim Coat Kort Pu Kvinders Casual Fit Biker Læder Broderi Zip

Kategori

X Brystet Mørk stor Størrelse Sele Ms Dobbelt Grå Grå Frakke Kjole 8qEqU

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Coat Faux Apperloth Lynlås Biker Jakke 782150206821 Kort Langærmet Suede Kvinder Moto Til fvwvUaq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Broderi Jakker Kort Pu Slim Coat Casual Blomster Læder Zip Fit Biker Kvinders
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

L318c Ladies Camouflage Authority Kvinder Port Soft Colorblock Shell HxZZvwf

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fake Suede Vegan Coat Psychobilly Leather Mod M Forsøg Tribal Jacket Blazer Nos 4wqBpCx4
Fitch Denim Wash Størrelse Medium Jacket Nwt Abwrcrombie Xs aHwP8qWSx
Kort Jakker Casual Pu Slim Blomster Læder Fit Kvinders Coat Biker Broderi Zip

Broderi Coat Zip Slim Pu Læder Biker Blomster Kort Fit Jakker Casual Kvinders Ww1Rxqnq

Nyeste indlæg

Læder Usa Dobbeltbrystet Vintage Chocolate Hook Knapper Uld 14 Jg Brown Coat twYYavqZ