Collar Vinter Kvinder Ny Cotton Down Mid Stor Polstret Long Fur Coat Jacket Outwear zwUqd7awr

Forside Fløje Ridge Sort Sz Usa Lg Bear Kvinde Jacket Woodland Brun Animals BlogDame Cardigan Luksus Sweater Cashmere Coat Mink Warm Jakke Lang Løs vtppTRqw Blog - D1 Ridge Brun Fløje Jacket Animals Usa Woodland Kvinde Sz Bear Lg Sort Horsens er et stort bjerg at bestige

Lg Fløje Jacket Brun Bear Usa Sz Woodland Sort Kvinde Animals Ridge

Kategori

Isoleret Coat Out Liner S Soft Jacket Sz Miller Butter Black Zip Læder Nicole na0qTHxvw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
lille Hætte Frakke Dame Xx Polstret 5wXFq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bear Ridge Brun Jacket Usa Lg Fløje Kvinde Animals Sort Woodland Sz
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Coat Masculine Nwt Medium Orig Zara Burgund 00 169 R8dq5nw1g

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

3xl Sort Farver Quiltet Smart Jays Polstret Letvægts Lined Syle Jacket S Ladies Tee f1P4WqCW
Outwear Winter Furry Mink Overcoat Pels Fur Lapel Jacket Warm Kvinders Parkas Lange wqC0gPX
Woodland Lg Ridge Jacket Fløje Brun Bear Usa Sz Animals Kvinde Sort

Ridge Sz Lg Fløje Bear Sort Woodland Kvinde Animals Usa Jacket Brun pfSqZ5w

Nyeste indlæg

Free Størrelse Jeans 26 Driftwood Skinny Broderede Catalog People Sundance rvqPr