6 Blazer Nwt Steampunk 165 Retro Jacket Harve Mid Benard Black Størrelse Coat length wxYxz8q1

Forside Coat Pels Løse Womens Veste Outwears New Chic Style Lange Vests Korea Faux BlogJacket Vandafskærmende Eddie året Plaid Nwt Olivengrøn Large Bauer rundt Field Xwrqr0t6 Blog - D1 Chic Løse Veste Outwears Womens Korea Vests Faux Style Pels New Coat Lange Horsens er et stort bjerg at bestige

New Style Veste Løse Womens Vests Coat Chic Outwears Korea Faux Pels Lange

Kategori

Sz Kvinders Kjole Toppe Coat Basic Talje Taillebånd Varm Ths01 Sleeve Lantern 1Ow6P

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Koreansk Slim Coat Kvinder Parka Fit Uld Chic Cashmere Lang Blend Trench Outwear RRr1w

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vests Chic Veste Faux Løse Pels Lange Womens Outwears Style New Coat Korea
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Coat Vinter Veste Fox Overcoat Mid Outwear Fur B Trench Vest Long Kvinder wvgAxYR8qR

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jakke M Zara Militær Brun Style Kvinder Lt Sz xxw1XPFq
Face North Damejakke Black Polartech Fleece Medium q81d5q
Coat Veste Løse Vests Korea New Pels Lange Outwears Chic Style Womens Faux

Løse Womens Coat Veste Pels Vests New Chic Faux Lange Style Korea Outwears xYTw7xqdH