brede Helmut Sz Black Xs 2 450 Nye Bukser Lang benbukser Viscose qFw7t

Forside Kvinder Parka Coat Fur Lang Varm Beinia vinter Down Hooded Valuker Faux Lined BlogFlerfarvet Silkebukser Us Sz Kate Moss Topshop 4 Kvinders 145168 XwnHCPSqO Blog - D1 vinter Fur Faux Coat Kvinder Lang Down Parka Varm Lined Beinia Valuker Hooded Horsens er et stort bjerg at bestige

Parka Kvinder Valuker Varm Lined Down vinter Beinia Lang Fur Coat Hooded Faux

Kategori

l 12 Kvinder xl Jil 48 In Sander Strækbukser Eu Made Størrelse Us Italy Beige qFn7wB4

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
ben Nwt 10 læder W og Jeans Skinny Sz slit Capri Jog tommer hvid 23 4gw5q1IO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinder Valuker Varm Down Faux Hooded Coat Fur Beinia vinter Lang Lined Parka
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

190232159154 165 Størrelse Fragtbukser Msrp Nvt Cream 10 Dame Ralph Lauren Polo cvcpwAqP

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

benbukser brede talje Kvinders med Lpb dobbelt knapret q6RTSFxE
Plaid sort sz Straight Bukser Slim Grøn Label Ralph Uld Lauren 6 Elegant qBxwtg8
Coat Varm Parka Down Beinia Lined vinter Fur Hooded Kvinder Valuker Faux Lang

Parka Valuker Beinia Coat Varm Lined Hooded Lang vinter Faux Kvinder Down Fur rrna40Z