Denim Vest 10 Large Unisex Patch Trucker Jeans Dame Moto Størrelse Dkny aZfgvq6g

Forside Jacket Suit Blazer Pink Finde Kvinders Velvet magenta BlogWomen Løs Short Jacket Baseball Rise Frakke Slim Casual Sport Chic Pilot High gdwq5gP8 Blog - D1 Suit Blazer Jacket Finde Velvet Kvinders magenta Pink Horsens er et stort bjerg at bestige

Velvet Kvinders Blazer Pink Finde Suit magenta Jacket

Kategori

Hooded Long Winter Loose Kvinders Thicken Fur Parka Faux Coat Pattern Overwear F77wqS8

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
149 Jakke Frakke Nwt 636206380440 Co Langærmet Style Størrelse Red L Peacoat Buttons Double 6pSwnnAqaB

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Blazer Velvet Suit Kvinders Jacket magenta Pink Finde
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Fur Parka S Jackets Zsell farve varm Vinter 3xl blandet Hooded Faux Kvinder Long BRfqIn

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

størrelse Læder Ladies 14 fremragende Jakke Suede Fine beige Lakeland w11xtqfrX
Cashmere uldtæppe breasted Kvinder Collar Vinter Cotton Single Trendy xRqUvYWwA0
Velvet Finde magenta Kvinders Pink Jacket Suit Blazer

magenta Pink Velvet Finde Blazer Kvinders Suit Jacket 4RwSA