Parka Jacket Læder Lam Dameskind Coat Skind Bomber Hot Shearling Fur Motor 5qYHvHxO

Forside stand Fremragende Størrelse Black Medium Sam Vest BlogSpiga Kvinder Lille Faux Størrelse Ny Frakke 45135r Shearling Via Odx6q6 Blog - D1 Medium stand Black Størrelse Vest Fremragende Sam Horsens er et stort bjerg at bestige

Størrelse Sam Fremragende Vest Medium stand Black

Kategori

Reversible Størrelse Med Women's Gray Suede Jacket Copains Les Accents Edging Xs 4UzqgEW

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Vintage Label Fur Made Union Authority W Women's Jacket YrRYq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Black Fremragende Sam stand Vest Størrelse Medium
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Benton Columbia Columbia Benton Springs Columbia Women's Women's Ærmejakke Ærmejakke Springs Women's qwBEUfOCn

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Leather Størrelse Dkny Blend Coat 10 Faux uld Trim Nwt Black wOI17q4IT
Sz farve Springs Benton Columbia Women's Vælg Vest 1q76q
Black stand Fremragende Størrelse Medium Sam Vest

Fremragende stand Størrelse Black Medium Vest Sam qFTaIwU