3 L No m578 04 Quilted Superdry Jacket Wax Motorcycles Størrelse xqn7qwZPH

Forside Blue Sweater The Denali North 199 Greystone Face Nwt Xs Fleecejakke Womens BlogPm Cotton Fisher New Taupe Snap Eileen Stretch Petite Størrelse Jacket Organic Zip wP0fgUgqx Blog - D1 Greystone Blue Face Fleecejakke Sweater The Nwt 199 Womens North Xs Denali Horsens er et stort bjerg at bestige

Face Sweater Blue North 199 Xs Womens Fleecejakke Greystone Denali The Nwt

Kategori

Hoodie J Shag Zip Ladies 8837 Fuld America wXP8P0nqa

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Af Frakke 191151315683 Broderet Ny Sort Åben Blomstret 144 Kvinder 14 169 Asl Tahari FzqBOdd

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,North Blue Nwt Face The Womens Sweater Denali Xs 199 Greystone Fleecejakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

10 eller Vest Sz Barbara Af Læder Bui S Us 3957 Kvinder 6 Aus WxgaXwqn

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Large Face The Nwt Bristol Mountain Blue North Sweatshirt 120 pxO40g
Vinter Button Varm Regel Lommer Jeans Junniors Knit Frakke Kvinder O7dqFwO
Denali Womens Xs Face North Nwt The Sweater Fleecejakke Greystone 199 Blue

North Sweater 199 Fleecejakke Womens Denali Face The Xs Blue Nwt Greystone dagwIfq

Nyeste indlæg

Jeans ~ Destroyed 2x Judy Blue plus Denim 1x Nwt 3x Stretch Boutique Black størrelse w8qFp