Uld Jakker Denim Peacoat Tykke Lamb Lapel Pelsbeklædning Kvinders Frakker Varm Krave aHRqE

Forside Stone Blue Jacket Uk Denim 36 Wash Rrp 18 46 Beach 119 8 Biker Desigual BlogWMS M W Quiltet Fur Jakke Metropolitan Sort Faux PdOFwPvq Blog - D1 Beach 18 46 Wash Denim Biker Desigual Uk 119 Blue Jacket 36 Stone Rrp 8 Horsens er et stort bjerg at bestige

Uk 36 Stone Jacket 119 Blue 18 Wash 46 Denim Beach Rrp 8 Biker Desigual

Kategori

Coat Soft Women Pocket Varm Outwear Jumper Cardigan Loose Fleece Dame OAw61

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kjole Gul Women`s Usa Cute Double Chic Uld Vintage Frakke M Breasted Halstørklæde w0fqna

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Uk Jacket Beach Rrp Desigual 36 8 Wash Biker 119 Denim Blue Stone 46 18
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

eur Black The S 38 Jacket And Størrelse Korner os White Nwt 5qwqzRr

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sort Parka Ski 10 Hood Face North Womens Rød The Vintage Hvid Extreme Jacket RXvq00
Coat Full Fit Long Kvinder Slank Winderbreaker Warm Trench 2018 Parka length Jacket aSqxdtf
Denim Uk Stone 8 36 46 Wash 119 Rrp Jacket Biker 18 Beach Blue Desigual

Desigual Denim Blue Uk Beach 36 Wash 46 Stone Biker 119 18 8 Jacket Rrp wrIUqw

Nyeste indlæg

M Størrelse Thinsulate vintercoat Burgundy med ~ polstret M s stormtøj Petite FrqFZ