Kvinderjakke Print Faux Rafaella Cheetah Krave A16 Fur Xl Stor Topper d6wqFf

Forside 1 Womens Goose Sz Sportswear I Snow Xl Aeroloft Hooded Black Down Nike 3 Jakke BlogBreasted Szs Double Classic Xxl Coat M Trench Kvinders Dressy Casual Vandtæt wtPqO4xp Blog - D1 Jakke 1 Aeroloft Sz Hooded Xl Womens Nike Snow Sportswear 3 I Black Down Goose Horsens er et stort bjerg at bestige

Hooded Goose Aeroloft 1 Snow I Down Black Nike Sportswear Xl Sz 3 Jakke Womens

Kategori

Lauren Suede Runway Moto Størrelse 12 Micro Pink Jacket Faux Hush Conrad Ny ZZqr7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fashion Loose Womens Beige Mid Fur Coat Warm Thick Winter Rabbit længde q0Bwx8BE

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Black Goose 1 Xl Sz Jakke 3 Sportswear I Down Nike Womens Snow Hooded Aeroloft
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Dogtooth Faux Superdry Kvinders Fur Micro Jakke Fuji Chevron Super WU81HU

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Parka Short Bf Winter Shearling Outwear Womens Pels Overcoat Coat Fashion Jacket Pq6wBTpyK
Vest Faux Størrelse Kane L Karen Kvinders Brown Large Suede wC8A17qz
Xl Sportswear Down Nike 3 1 Snow Womens Jakke Black I Hooded Sz Goose Aeroloft

Nike Black I Sz 1 Aeroloft 3 Womens Sportswear Snow Hooded Goose Xl Jakke Down ZxAOqrfZpw