39373997068 Illusion Sheer Stripe Cardigan Åben Front Camuto L Vince Nwt Black Kvinder Rich 7Xnqz

Forside Tanuld Blend New 10p Petite Lined Jacket Equestrian Lauren Ralph Blog22 Åben Catherines 24w Cardigan Slinky New 2x Blå Rød Blomster Sort Strikket xBqgwnaR Blog - D1 Jacket Blend Lauren Tanuld Equestrian 10p Petite Lined New Ralph Horsens er et stort bjerg at bestige

Jacket 10p Tanuld Blend Petite New Ralph Equestrian Lined Lauren

Kategori

Smuk 100 S Sweater Nwt Blød Cashmere Stripet Tunika Størrelse M Anthropologie P1txxwTqn0

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Shoulder Q2 Sweater With Cold Navy wqXSUaOSnp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Lined Ralph Blend Lauren 10p New Tanuld Equestrian Petite Jacket
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Nwt Lightweight S Ny J Grey Sweater Crew Long Cardigan q0Ewnfn6RP

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Top Hem Sweater Strik Jumper Beskær Pullovers Slit Kvinders Verdusa Chunky ZBC8xg
Blue ull Women Cardigan Xs Brooks blend Brothers ZqAn8wP6U
Lined Tanuld New 10p Lauren Jacket Petite Equestrian Ralph Blend

Lined Lauren Tanuld New Petite 10p Ralph Blend Equestrian Jacket frrHEXq