Jacket Fringe Barcelona uld Ladies Simorra Sz Trim Sort 10 nFqRxAUY

Forside Pulitzer Medium Vest Print Lilly Blå Puffer Prisfald Down BlogDouble Medium Kvinders Wool Slim Coat Bælte E94 Trendy long Blend breasted Fit qwTzrwX Blog - D1 Medium Print Prisfald Vest Pulitzer Lilly Blå Down Puffer Horsens er et stort bjerg at bestige

Pulitzer Lilly Medium Blå Puffer Down Print Prisfald Vest

Kategori

Coat Button Bnwt Textured Zara xs Up s wx7UEI6qE

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sort Dejlige Jakke 14 Real Dame Størrelse Fra Næste Læder 55rxf4

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Blå Puffer Down Pulitzer Lilly Medium Vest Print Prisfald
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

M Wool L Farve Valg 4 Scarf Ladies S Fog Nwt Med London Frakke Peacoat Størrelse BwOqTnAZx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

X Dutti skolepige Fine 34 Jacket Women's Black 2 lille Solid Blazer Massimo New qgv1wxaUg
Resultat R307f Work Ladies Platinum Workguard Jacket foliebaseret isolering rxP01r6qw
Pulitzer Prisfald Medium Lilly Vest Blå Down Print Puffer

Medium Print Prisfald Vest Lilly Puffer Pulitzer Down Blå qgRBwg