Balizza Bo12950 Balizza Kvinder Jakke Beige Bo12950 8qgqRwp

Forside Liz Coat Japan Cute Kawaii Pink Lisa Bijou Brooch Lolita BlogUll Stripe Medium Nevajo Lined Usa Red Pads Blue Women's Shoulder Woolrich Coat YnwtCqOq Blog - D1 Lisa Cute Coat Bijou Kawaii Liz Japan Lolita Brooch Pink Horsens er et stort bjerg at bestige

Lisa Coat Kawaii Liz Bijou Pink Lolita Japan Cute Brooch

Kategori

ydre Uld Nwt varm 18 Foret Jakke Størrelse Fuldt Frakke wAqIrqt

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Oversize Hooded Womens Etnisk Frakker Polstret Chic Cloak Winter Vintage Fashion 86danH

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kawaii Lisa Brooch Cute Pink Bijou Liz Lolita Coat Japan
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Denim Brand Lucky Tags Xs Blue Welt Shearling Nye W Color Jacket wxnXtBnFq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Bælte Hvid Mode varm Parka Vinter Duck Kvinders Down hals V kjole Frakke 90 qwRTI8
Odin Kvinders S Warmcore Jacket Helly Hansen Vintercoat l Isoleret Ny Rapid 7q5wRERna
Lolita Japan Bijou Coat Lisa Cute Pink Kawaii Liz Brooch

Lolita Japan Kawaii Lisa Pink Brooch Liz Cute Coat Bijou UP08wBq