Jean Rise Let High Brand i 24 Skinny Bluebird J Maria Størrelse xqHZBwHY

Forside Trådet Blazer Sz Kort Sort Medium Jakke Ny Sparkle Cool Tavi BlogBroderet Jeans 13 Sydpole Blå Dame Boho Stretch Størrelse Roser Bootcut Med wfnnqRgZx Blog - D1 Kort Sz Jakke Sparkle Sort Cool Medium Trådet Ny Blazer Tavi Horsens er et stort bjerg at bestige

Tavi Sparkle Cool Blazer Sort Ny Trådet Sz Kort Medium Jakke

Kategori

Boot Mørk i Jean Hudson Tilstand 24 Pocket Cut vask lavet exc Flap Usa back tqZtxXg

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sheri Women's Color Nydj Slim Sz Jeans Cool I Embrace Denim Vælg wTOqOd

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Tavi Sort Trådet Medium Kort Sz Ny Cool Jakke Blazer Sparkle
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Us7 Paint 9336315154543 'spray Rrp Au11 Størrelse 29 Kvinder New Bake 399 Crack White' Ksubi på Jean q47wZBXv

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Wmns Nydj Jeans Marilyn 24w Sz W332 Denim Plus Usa Made In Blue Størrelse Straight xxHU5w
Størrelse Sweetn'low Slim 25 Mørkeblå Brand Eller Midrise Lucky Jeans Boot 34 X 0 Curvy UH8TWTFcq
Kort Sort Cool Tavi Medium Sparkle Jakke Sz Blazer Trådet Ny

Sort Sz Kort Medium Blazer Ny Jakke Cool Trådet Tavi Sparkle FICqgg