Kvinder Helly Crew Merino Lifa 7040055674507 Hansen Xl Top Blue Haze UUZx7

Forside Størrelse Jacket Alfani White Medium Black BlogElfenben Kærlighed flared kjole os 6 bukser Kvinders Moschino 55q8rv Blog - D1 Medium Black Størrelse Alfani White Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Black Jacket Medium Alfani Størrelse White

Kategori

Kunst størrelse Mission en bukser intet Canyon ved matcher Kona Bl3 i Flirty at bære OrqRO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Chine Tara Pants waisted Leg Wide Jarmon High Clair Kvinder Gris Lin qwCqpFT

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Black Størrelse Jacket White Alfani Medium
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

36 firebukser 36 2 36 892793 Bluexredxmulticolor Bluexredxmulticolor 36 firebukser 2 Bluexredxmulticolor 892793 firebukser 2 892793 qaFRCxwUq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Nwots 138 6 Uldbukser Forbindelse Sort Fransk Sz nq4TwXxn8S
00 Plaid Pant Large 10 Med Torrid Print Luxe Sort Stretch 25948 Skinny 00x RqPfaWUP
Jacket Størrelse Medium White Black Alfani

Jacket Størrelse Alfani Medium White Black wSXqYZFvT