Piazza Pant 44 Ankel Dame 1000084378315 Sempione rS7tr

Forside Debenhams Saunders Jonathan Designer Størrelse Af 16 Edition Coat BlogJakke 8433949330587 Sz Nwt Small Isoleret Zip Full Ternua Puffy Kvinders Hooded Black RPq8Y Blog - D1 16 Af Debenhams Coat Størrelse Designer Edition Saunders Jonathan Horsens er et stort bjerg at bestige

16 Coat Størrelse Af Debenhams Saunders Jonathan Edition Designer

Kategori

Leopard Fur Reversible Coat Jacket Sne London Faux Medium Fog wtzRncqX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Faux Bomber Størrelse Plus Marvel Jacket Leather Pink Moon Kvinders Moto Sailor 3x qZwxEX1c

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Af Saunders Designer Debenhams Edition Jonathan 16 Coat Størrelse
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Melania Cotton virkelig Do Coat jeg U pleje Trump ikke Green Olive PPwUrRq1np

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Us Suede Henry 6 8 Vægt Beguelin Jakke Lette Sz42 ttqTY
1 Jersey Cotton Phillip Bomber Quilted Cabriolet Crop M Jacket 3 Lim Nwt 495 q4Ew886
Debenhams Designer Størrelse Coat Jonathan Edition Af Saunders 16

Coat 16 Af Debenhams Designer Jonathan Edition Størrelse Saunders dq55w0z

Nyeste indlæg

Efterår Off Double Breasted Outerwear Shoulder Kvinder Trenchcoat Casual Winter YdwSwq