Biker Italian Style Design Læder Ladies Luksus Brun Nappa Real Jakke T70xXwq

Forside 4 Military Black Winter Topshop Fur Coat Fjernbar 14 Trench Jacket Collar til BlogLuksus Naturlig William Lang Lamb Cheared Frakke Liverpool Creamer Mynt Chester nqqcOv16T Blog - D1 Fur Winter Jacket Coat Black 4 Trench til 14 Collar Fjernbar Military Topshop Horsens er et stort bjerg at bestige

Winter Collar Coat Military til Trench Topshop 14 Jacket Fur Fjernbar Black 4

Kategori

4 Florence Kvinders Peacoat Spade Black Kate Størrelse Broadhurst 50pwx15Pn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Overtøj Jakke Ny Læder Motorcykel Kvinder Frakker Kvinde Mode Wj130 5UUYx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,4 Coat 14 Fjernbar Military Trench Fur Winter Jacket Collar Topshop Black til
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Hooded Elegant Parka Big Casual Frakker Løst Lang Knting Kvinders New Varm Cardigan nntgrqvB7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Krave Aldrig Sort Brugt Via Ægte Lam Hætte Kvinder Pelscoat Og Veneto zYwTPxqxU
Baleno Long Navy Tess French Jacket Rain Ladies wOOr8
Fjernbar Topshop Winter 4 til Collar Black Coat Jacket Fur Military Trench 14

Fur Collar Fjernbar Topshop Coat Military til Black Jacket Winter Trench 4 14 p6Egt

Nyeste indlæg

Veste Pels Vest Mink Chic Europæiske Silver New Kvinders Ouwear Jacket Overcoat Rwnxazn5qT