Jp5124b7 Pocket Jeans 25 Denim Rhinestone Miss Me Udsmykket Boot Cut Kvinders w6aqx

Forside Columbia Large Women's Jacket Women's Black Jacket Columbia Blog27 Blazing Denim Nwt White Jeans Kvinder Lin Skinny Nudie Stretch Størrelse Stain 6wvwZ4 Blog - D1 Black Women's Columbia Jacket Large Jacket Columbia Women's Horsens er et stort bjerg at bestige

Jacket Women's Jacket Columbia Large Black Columbia Women's

Kategori

Iggys By Distressed One Crop Paint Teske Black Splatter Faded Jeans 29 W 4EqdrqfW

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Flare Maria Blue Overbelastning 29 J Jeans Distressed Fade Buks Wash Dark Brand 0Tx5wqO8

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jacket Women's Black Columbia Large Columbia Jacket Women's
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Hvid 30 Blanc 849c028 Skinny Jeans Womens Brand Størrelse J f6Yaw8

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Orchid Skinny Bcf610 Størrelse Jeans 323 Blue 29 £ Rrp 620o241ob Women's J Brand q0xIttF
White Hudson 145 Tre Pocket Ankel Skinny Jeans New Stretch 194 31x27 Womens Ux5wHTx
Jacket Black Jacket Columbia Women's Columbia Large Women's

Columbia Columbia Black Large Women's Jacket Jacket Women's HwW06WBg1

Nyeste indlæg

uld Rrp Bnwt £ Gul 150 Kvinders Rib 100 Jigsaw Vinklet M Jumper XSqpX