Nwt Jakke York Kvinder Sort X 1 Størrelse Jakke Bæltet New 150 Jones 1wYr1

Forside Sømme Fatig 498 Angled Blazer Olive Sz Lafayette 10 Stretch 148 Monteret Drab BlogBnwt Jaeger Lilla Lilac Uk16 Petalcoat Størrelse Eu44 Plus rFqS4Zwnrx Blog - D1 Blazer Lafayette Sz Stretch Olive 10 498 Angled Monteret Fatig 148 Drab Sømme Horsens er et stort bjerg at bestige

Sz 498 Blazer Angled 10 Stretch Sømme Drab Olive Monteret Lafayette 148 Fatig

Kategori

Pelsbeklædt Polstret Hætte Parka Frakke og Varm Kvinder Evvor Kort p5qFaCwZwx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Blended Blended Size8 Mørkegrøn Size8 uld Mørkegrøn uld Mørkegrøn Coat Coat uld q1xAHg8w

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Blazer Lafayette Olive Monteret 148 Sz Sømme Fatig Drab 10 Angled Stretch 498
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Medium Womens Transcoat 6 Overcoat Vintage dtX8q4t

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Xl Sort Extra Face Large 550 Jacket North Womens n7Xrx7zf
Coat Minicucci Kvinders Lightweight Marisa Størrelse Black 8 Trench TqXUpX
Lafayette 498 Monteret Sz Blazer Drab Angled 148 Fatig 10 Stretch Sømme Olive

498 Drab 10 Angled Stretch Fatig Monteret 148 Sz Lafayette Sømme Blazer Olive PZnHwwp