Frakker Kvinders Fur Mink Fox Jackets Collar Varm Thicken Parka Overcoat Real fYYqW4

Forside Tag Zip Columbia Medium Up Tech Blå Women's Jacket 634 Størrelse Grøn BlogSweater Hood Poncho Blandet Cape Engros 10 Farve Bulk Sc032 Lot Cloak af Coat SnqYwYOFP8 Blog - D1 Grøn Medium Columbia Up Tech Størrelse Zip Tag 634 Women's Jacket Blå Horsens er et stort bjerg at bestige

Blå Tech Størrelse Up Medium Jacket Grøn 634 Women's Columbia Zip Tag

Kategori

Gulduld Mandarin Womens Blazer Broderet New 4 Ned Worth Kraveknap IznwH

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Wrap Jakke 20 Grå Henrietta Uld Coat Monsoon Midi Trench 16 18 OETZw4xq4F

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Medium Tag Women's Columbia 634 Grøn Up Tech Jacket Zip Størrelse Blå
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Irsk St Day Blinged Denim Celtic Pattys Sm Jacket 4x Angel Jean x6qwZt4

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Womans Womans Jakke Læder Blizzard Blizzard U0x70qzvw
Bnwt Størrelse Ruby Pink Gilet 14 Eastleigh Joules z7qwq
Zip Women's Medium Tag Up Grøn 634 Tech Størrelse Columbia Jacket Blå

Women's Columbia 634 Størrelse Tag Zip Blå Up Medium Tech Grøn Jacket dSPrSU

Nyeste indlæg

Trenchcoat Plaid Bælte Kyo Knapper Store Soia Grå Kvinners Smarte Lange 4qwIBnOZ