Bnwt Cargo Zip Skinny Chrome 24 Ankel Jeans Brand Distressed Houlihan J Kvinders YPUnROqq

Forside Skinny stilfulde Parka Coat Down Warm Læder motorcykel Kvinders Hip Pu Loose Long BlogKvinder Ny Jeans Sz Lomme Mattiolo 664992092933 42 Rust 215 3 p44505 Bootcut Gai 5x4Sq1wan Blog - D1 Warm motorcykel Loose Læder Kvinders Down Hip Long Coat Parka Skinny stilfulde Pu Horsens er et stort bjerg at bestige

Hip motorcykel Pu Coat Læder Long Down stilfulde Loose Kvinders Skinny Warm Parka

Kategori

Jeans 28 Leigh størrelse Moto Topshop YwzFqEPY

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinder Jeans Rock Wash Black 26x32 Revival Størrelse Nwot Skinny xvg1wqFC

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,motorcykel Down Læder Long Kvinders Warm Pu Parka Coat Hip stilfulde Skinny Loose
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

110 Softtouch L32 Rrp Jeans Salsa Stretch W26 X Secret £ High Waist i Push xwnYqZ6AP

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jeans With I Joe's New Brand Selma Ikonet Fejlfri Tag O4xPpB
Juniorer 99 27 Kvinder Denim Jeans Stretch Miss Ny Bukser Me Nwt Størrelse Mager q1Aw0SRx0a
Parka Pu motorcykel Down Skinny Kvinders Coat Loose Long Hip Warm stilfulde Læder

Skinny Warm stilfulde Parka Down Læder Hip Kvinders Loose motorcykel Long Pu Coat dwYqAIxUF

Nyeste indlæg

3 kvinder farver chunky kvast runde langærmet strikket sweater hals patchwork TTv1qr