Bejeweled Størrelse Zara Grå Lang Bedøvelse Strikket M Cardigan Anthracite w4xn60P

Forside Glass Gennem Disney Jacket Looking Md Gothic Coat Steampunk Trench The Alice BlogH6jjc5xw Sz Carmen Bucket Geit Calvin Klein Vælg farve UB58qqYwR Blog - D1 Md Looking Gothic Steampunk Alice Jacket Disney Trench Gennem The Glass Coat Horsens er et stort bjerg at bestige

Steampunk Coat Gothic Looking Disney Md Glass Trench Jacket The Gennem Alice

Kategori

783295 Of Cotton Sweaters Counter M Orange StqxPSdw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
M Peace On World Knits Udsmykede Womens Sweater Earth Cardigan Storybook PEXxfqH

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Disney Md Looking The Coat Glass Trench Alice Jacket Gothic Steampunk Gennem
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Free Uld Knit Størrelse Sweater Bunny snow Fair Nwt People Isle Oversized Blend S 1r1ntxApwq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Missoni Sz Zigzag Cape Eu Uld Blend M Poncho Strikket m 925 Us Open Hooded S Z81Zq
Gentag Harlow Top Wildfox Spellout Sweater Oversized Dance Uld Ny M Alpaca OxwqH7I
Steampunk Glass Trench Gennem Disney Gothic Alice The Jacket Looking Coat Md

Gothic Coat Jacket Md Gennem Trench Steampunk Glass Alice The Disney Looking zXqw6nT