Red med 4 sweater China px 6 linned Fisher lomme Eileen økologisk fit 68IqOntP

Forside Kvinder Ægte Ladies Ny Salg Pels Parka Fox Kort Varm Tøj Vinter Hot BlogXl Ny Ballet Merino Metallisk Fisher Sweater Neck Twinkle Shimmer Eileen 248 qx6Pw4z Blog - D1 Ny Kvinder Hot Pels Ægte Vinter Salg Tøj Fox Varm Parka Kort Ladies Horsens er et stort bjerg at bestige

Hot Ladies Ny Varm Kort Salg Parka Fox Tøj Kvinder Vinter Ægte Pels

Kategori

Storybook Knits Størrelse Animals Hsn Jacket Sweater Small Blomster Træ Jungle ZqxdFw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Crew Medium Preppy Women's J 37227 Blue Maritime Sweater 118 Blazer Stripe On1wdvq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Fox Varm Hot Kort Ægte Vinter Salg Pels Parka Kvinder Ny Ladies Tøj
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Tie Ballon Sølv Grå Med Grå Jumper Tilbage Kvinders Sleeves Finde XfzqO5Rn

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Theodore Ermer L Sz M New Oversized Scanlan 550 Læder Rrp Med Cardigan O1xddSqX
Crewneck Wool Størrelse Theory Sweater cardigan L sweatshirt Ivory HUUWnq1
Vinter Tøj Fox Kort Salg Ægte Parka Ny Hot Pels Varm Kvinder Ladies

Fox Varm Kvinder Ladies Salg Pels Ny Tøj Ægte Parka Kort Vinter Hot wq6Xc6EWH