Nwt Størrelse Cardigan Lilla 100 Stripet Rta Cashmere Women S w6KFI

Forside St Jacket Santana 6 Suede Tan Blazer John Knit Womens Læder Coat Western Brown BlogM Jakke Sweater Knit Cardigan Sz Anthropologie Sherpa Suede Moth 256 Moto Msrp TSnPf Blog - D1 Western Jacket Suede Coat Tan John Læder Blazer Knit 6 Womens St Santana Brown Horsens er et stort bjerg at bestige

Western Brown Tan Coat Santana St Suede Jacket Knit Læder Blazer 6 Womens John

Kategori

Fra Nwt Stor 375 Stripe Sweater Hvid Dobbelt Textured Graphic Sort Vince V 77rPqwzx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Størrelse Nye Kvinder Medium Strik Casual Sweater Vans Honeycomb cqHznqW1Y

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jacket Coat Knit Santana Womens Tan Blazer Brown Suede Læder John 6 Western St
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

University Cardigan Virginia Sweater Hbcu 3 State papB4

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Slevless Escada grøn 450 Sz uld Sweater 6 Ny qgIRU8w8
Redoute Women's Sweatshirt Floral Collections Print La PwYFY
Læder Tan St Suede Western Santana Coat Womens Jacket Knit 6 John Brown Blazer

John Blazer Womens Brown St Læder Western Coat 6 Jacket Knit Suede Tan Santana dSnpn4wq5