188 Cardigan Eileen Hættetrøje Økologisk Nwt Cotton Fisher Pl Jersey Perle Mørk 190428880534 vvUZqF4

Forside Størrelse Kvinders Tekstureret Jakke Grå Sort Kekoo Xl BlogSmall Kvinders Nylon New Packable Puffer Simpson Jessica Black Jacket 0qHn7wx Blog - D1 Sort Kvinders Grå Xl Jakke Tekstureret Størrelse Kekoo Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinders Grå Kekoo Jakke Xl Sort Tekstureret Størrelse

Kategori

W The Blazer One Nwt speckle Sort Button Womens Limited Xs rpqYr

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sort Sport Linned Kjole Jakke Sommer Hammerschmid M Kvinder Tysk 741587282808 Suit Cotton 1fHwYqtT

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kekoo Grå Sort Størrelse Tekstureret Xl Jakke Kvinders
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Antisæson Fur Blegning Short Kvinders Warm Collar Fashion 2019 Coats Winter gFwSI

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fidelity W Coats s 408822 Jackets Multicolor rwpxq0rT
Quilted Våd Fyldt Vintercoat Uk14 Down Lysebrun Benetton Look Hooded 46 wP4atH
Sort Xl Grå Tekstureret Størrelse Kekoo Kvinders Jakke

Kvinders Sort Tekstureret Størrelse Grå Xl Kekoo Jakke 7q4Fax4n