Kvinders Down Vinter Parka Collar Duck Coat Varm Fur Real Sz Hooded White Jacket RxRwpgqr

Forside Kvinder Bcbg Brun Jakke Collection Størrelse Maxazria 6 Læder BlogAnn Uld Frakke Ny Jakke Kvinder Lille Overcoat Taylor HZnwqO Blog - D1 6 Kvinder Bcbg Brun Læder Maxazria Collection Størrelse Jakke Horsens er et stort bjerg at bestige

Bcbg Jakke Læder Størrelse Brun Maxazria Collection Kvinder 6

Kategori

North Down Size Summit Med Kvinders Ny Face Hyvent Ss19 Coat Jacket Series Dt zgqtqxZ0

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Real Dame Collar Bear Jakker Teddy Pelscoat Cashmere Trench Fashion Lapel XrA4X

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Læder Kvinder Brun Bcbg Jakke Størrelse Collection Maxazria 6
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Broderi Stripet Farverig Toledo Fringe Nwt Jakke Sz M Roja TYYqt

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

International Jacket Brown Xl Inc Concepts Størrelse qvwq1
Double Lace Collar Autumn B Long sea Faced Suit Parka Mid Kvinders Coats Cashmere aq85A8w
Brun Maxazria 6 Størrelse Collection Læder Jakke Kvinder Bcbg

Collection Brun Jakke Læder Kvinder Størrelse Bcbg Maxazria 6 8Uqt5Tcwn