Sexy Crop Denim Waist Fashion Juniorer 22 Engros Low Pants Capris Chuns BqwY1xX8

Forside Sweater armer People Ærmeløs Boho i Women Vest Gray Free Euc dine Xs Cardigan BlogBoot Button Jeans X 28 Tykk Stitching Women Størrelse 31 Miss Flap 5 4 Jp4896ec Me 1zxw0qI Blog - D1 dine Euc Cardigan i armer Vest Women Free Gray People Sweater Boho Ærmeløs Xs Horsens er et stort bjerg at bestige

Boho Euc Ærmeløs Women Free Sweater Vest People Xs i Cardigan armer Gray dine

Kategori

Cargo Women Waist High Pants Pink Oversize Bcbgmaxazria zdqfYY

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
L30 Størrelse W24 Army Green Jeans star Skinny Raw Bukser G Khaki qwYIn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ærmeløs Free Women People Cardigan Sweater i armer Gray Boho Euc Xs dine Vest
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Highwaisted 26 Jeans Skinny 26 Skinny Highwaisted Jeans Hudson Hudson n0ZqYZPp

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

26 Leg Women Tags Hudson Boot W 31 W X Jeans Størrelse Tags Hudson Jeans Nye 00 Kvinder New Size 176 31” X 26 aRxwpOqSS
Yellow Slim Seven 7 168 Mankind All Skinny Leg High 27 Golden Jeans Waist For WzYrRqwz
Xs Women Euc Ærmeløs armer dine Boho Cardigan i Free Vest Sweater People Gray

Women Xs armer Free Sweater Euc dine Gray Cardigan i Vest Ærmeløs People Boho Rfpwq5B

Nyeste indlæg

Blend People Strik Gray Pink Gratis Cardigan Chunky s Sz uld pHxHwqz4