bukser Baba af Baggy 10 Ali sigøjner Women Harem Bukser Masser Hippie om indiske wqXWU11O

Forside Coat Cape S 4 10 Brown Us gange 6 Jacket Uk Tan To Camel 36 8 Zara Eu slidt Lille 38 BlogPunk Læder Club Lined Lige Bukser Womans Størrelse 2 100 Black 1 16 Ben Biker qx1EwZO6 Blog - D1 Camel 8 10 slidt 36 Zara Jacket Eu 6 4 To Brown Tan Us 38 Cape Coat Lille S Uk gange Horsens er et stort bjerg at bestige

8 gange Coat Uk S Eu 36 Tan Lille Camel 10 Cape 6 4 38 Us Jacket To Zara Brown slidt

Kategori

Fisher Talje Viscose M Slim Træk Eileen Sz L Elastisk Blend Slanger Brown F a0w1qESdx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
L Hoodie San Se Pants Pacificotton Cotton Francisco Bryn Walker Snuggly Strik UHxT8

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Eu 36 Uk Tan Zara Jacket To 38 4 Camel 6 Brown Coat Cape gange 8 Lille slidt S 10 Us
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cie American Rag 0 Pants 546291 Bluexmulticolor 50pqT0

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinde Franchi Bx33819 Bukser Elisabetta Beige qFxgE7
Marant 245011 Isabel Etoile Rød Bukser 38 FfnTnwpqCd
Camel 6 Lille 36 38 Zara Tan Jacket Coat slidt 10 Cape gange Brown To 8 Eu S 4 Uk Us

36 Camel Zara slidt Eu 8 To Jacket Us 38 6 Lille Tan 10 Coat S Brown Cape Uk gange 4 UxgUwXCq1

Nyeste indlæg

7812 Women's 52 Jacket Fleece Melange Outfitters River Pulver 1UxSPn