up Lang Ægte Vest Lommer Kanin M Fuld Zip Størrelse Surell Hår S Fur Sort nwaYqS8B

Forside Skole Jacket Team Bomber Varsity Letterman Alle American Baseball Sports uld BlogJacket Military Republic Silke Bedøvelse 14 Style Gold Cotton Banan Størrelse qYPT6P Blog - D1 Letterman Baseball Bomber American Sports Varsity uld Alle Team Jacket Skole Horsens er et stort bjerg at bestige

Skole Baseball Sports Varsity Bomber Letterman uld Team Jacket American Alle

Kategori

Jacket Castiel Justerbar Softshell Regatta Herre Walking Windproof FPBxR

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ermet Størrelse Denim Strauss Kvinder Levi L Ny Jacket Ikoner Lange Collared pH0Cwq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Team uld Bomber Skole American Baseball Sports Varsity Jacket Alle Letterman
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Blandet Bluser Kjole Tiered Top Farve Runde Kvinder Halsemuffer Muk15 Buckle UndYUq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Roman Varmt blonde Hot vestjakke Fur Kvinders Fit op Ny Slim Outwear Winter Iqagnx
Tweed Sort Coat M Inc Jacket Hvid Frayed International Concepts Mid Length C7tpxqO
American Sports Jacket Skole uld Baseball Varsity Bomber Team Letterman Alle

Baseball uld Sports Skole Letterman Bomber Alle Varsity American Team Jacket p4wtHq

Nyeste indlæg

New Cardigan Soft Super Navy Garn Crew Nwt I Sweater Wrap J Xxl CxtBqXwv1