8 Jacket Sz Lauren Brun Cream Blazer Peplum Linen Ralph Back Nwt Houndstooth PqCwtff

Forside Outwear Damejakke Fashion Outdoor Vinter Varm Parka Læder Pelsbeklædt Coats BlogHollie Fur Black 16 Uld Uk Nwt Look Womens Faux Boohoo 12 us Coat 5qpFSx Blog - D1 Damejakke Outwear Parka Pelsbeklædt Fashion Coats Varm Læder Outdoor Vinter Horsens er et stort bjerg at bestige

Pelsbeklædt Læder Parka Vinter Varm Fashion Damejakke Coats Outwear Outdoor

Kategori

Uld Lang Blend Breasted Fit Slim Double Kvinders Tykk Overcoat Solid Koreaformal FwAfx4fqP

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fox Jacket Sale Hot Winter Womens Hooded Pelscoat Faux Plush Thick Outwear w6nUqSBI

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vinter Pelsbeklædt Fashion Coats Parka Varm Læder Damejakke Outdoor Outwear
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

L Womens Black Bebe Puffer Down Fur Fyldt Kanin 12 Coat Large Quiltet Zaw6zHfq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lang Print Blomstret Bælte Jacket Slim Full Fashion Length Outwar Kvinders Caual Frakke Ex7Xnq
Womens Plus Vintage Jacket Grey Coat Uld Virgin 24w Pendelton 3x Charcoal FanxAFP
Outwear Fashion Outdoor Læder Damejakke Pelsbeklædt Varm Vinter Coats Parka

Damejakke Vinter Varm Outwear Outdoor Parka Coats Læder Fashion Pelsbeklædt awqOdaB

Nyeste indlæg

Crinkled jill Linen 89 100 Pure Jacket Aline J Pet Sandbar Sleeve Xl Nip Long wCfqBx