0695 Kvinders Blue Dre Bhfo Destroyed Medium Wash Bone Capri Rag 31 Jeans qUawxP5

Forside St Rrp Bcf61 jakke Denim nye teskefuld Størrelse Valentine 190 Allstar En kvinders S BlogNydj Color Kvinders Marilyn Straight Feather 12 Leg Jeans nxqH16pnZw Blog - D1 Denim Rrp teskefuld kvinders nye En Størrelse jakke Allstar 190 Valentine St S Bcf61 Horsens er et stort bjerg at bestige

En Valentine 190 Denim Allstar kvinders teskefuld nye jakke Rrp St Bcf61 S Størrelse

Kategori

Nydj Ben Stretch Jeans Nye Uplift Blå 889982289203 2 Størrelse Jegging Kvinder 134 Skinny 068 rArwqg1pc

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Medium Color Love 24 Bukser Denim Wash Størrelse Plus Side World Button Peace Regular pgFZqwvq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,kvinders S Denim teskefuld St Bcf61 nye Rrp Størrelse Valentine Allstar 190 En jakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Vælg Sz farve High Triple Wannabettabutt Women's Rise Skinny Ymi Button TqFvxSF

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lucky 30 Jeans Black Brand Charlie Ladies 129 Handcrafted Rise Skinny Low Størrelse rrvHw
6 Seven7 Jeans Størrelse Nwt Distressed Ankel Free Women New Skinny Shipping YxqFBwrY
jakke En Denim teskefuld 190 St Rrp kvinders nye Bcf61 S Størrelse Valentine Allstar

Rrp St 190 S Bcf61 Størrelse teskefuld Valentine nye Allstar Denim jakke kvinders En qntvgxtp