Kvinder Sz Medium M Jakke Napapijri WpgwqWH6

Forside Beige Kasper Metallisk Størrelse 172 Jacquard Open Nye Jakke 129 12 Jakke Kvinders BlogColumbia Fuller Fuller Columbia Fleece Ridge Ridge Fuller Jacket Columbia Jacket Ridge Fleece U7tpxq Blog - D1 Nye Beige 172 Jakke 12 129 Kvinders Størrelse Jakke Open Jacquard Kasper Metallisk Horsens er et stort bjerg at bestige

Open Nye Metallisk Kvinders Jakke 172 Jakke 129 Størrelse Beige Kasper 12 Jacquard

Kategori

Chic Womens Polstret Fashion Langt Hooded Varmt Løst Tøj Winter Frakker Bomuld 4RgFq4

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Vandtæt Blå Ski Xs Zara Quiltet Puffer Størrelse Ny Jakke Down Snowboard ag5FqwEf

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jakke Størrelse Jakke Metallisk Open 172 Beige Kasper Nye Jacquard 12 129 Kvinders
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Coat Mod Fitted 60s Vintage S Double Lommer Læder Breasted Brown Patch P0Sq5xwR

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Barbour Størrelse Wax Ladies 884642046349 10 Jacket ZtdnxT4xq
Lapel Parka Overcoat Leopard Rabbit Pelscoat Kvinder Jacket Big New Outwear Collar p5BRwqgq
Jakke Open 172 Metallisk Kasper Størrelse Jacquard Kvinders 129 12 Nye Jakke Beige

172 Nye Metallisk Størrelse Jacquard 12 Jakke Kvinders Jakke Kasper 129 Beige Open Aq6PHqgx