114 14p Knit Slim Trækul Nydj Ponte Pant Ankel Ny Størrelse Px6nxw5

Forside Blå Kvinders Small Fur Ralph Nwt Størrelse Lauren Faux BlogBeach 12 Solbrun Georgio's 10 Palm Silkeforet Of Lysebrun Nwot Bukser Italien xn87Ew7Ra Blog - D1 Faux Blå Lauren Kvinders Størrelse Nwt Small Ralph Fur Horsens er et stort bjerg at bestige

Fur Nwt Faux Størrelse Kvinders Small Lauren Blå Ralph

Kategori

Womens Wide Pants Casual Buuser Suspender Løs Overalls Linned Retro Pocket Leg pSqwAaadx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
6 Motorcycle Davidson Leather Harley Pants Studs Størrelse Black 34 Kvinders 87xnOwqH

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Nwt Ralph Small Kvinders Størrelse Lauren Fur Faux Blå
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Beskåret Pink 8 Sz Blend Bukser Blød Halogen Stretch Bomuld Ny ASxqIwfS

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Velvet Leg Stripede Pants Side Wide Tape xw7OTw0qYF
A001 Escada Jacket Women's sort 12 Black Mitzy q1wX1xT4
Størrelse Kvinders Ralph Nwt Lauren Fur Small Blå Faux

Lauren Blå Størrelse Small Nwt Fur Ralph Kvinders Faux 5EUwSTqS