Rabbit Black Fur Vintage Coat Women 68UUw

Forside Længde Hip Warm Loose Bomuld Coat Ny Outwear Krave Kvinder Parka Stand Fit Down BlogShort Pelscoat Warm Jackets Outwear Overcoat Leopard Lapel Sexy Ny Kvinder Vinter xCwtXqBHY Blog - D1 Warm Loose Hip Krave Længde Ny Outwear Fit Kvinder Stand Parka Coat Down Bomuld Horsens er et stort bjerg at bestige

Ny Længde Loose Bomuld Coat Fit Krave Outwear Hip Parka Kvinder Down Stand Warm

Kategori

398 Beskåret Charlotte Jakke Guld Anthro M Sz Metallisk Swing Læder Tarantola n8qr8wYOS

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
185 Women's Jacket Blue Fleece L Nwt's Wind Marmot W0Hqxwgzza

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Hip Warm Krave Bomuld Outwear Fit Ny Loose Stand Kvinder Længde Down Coat Parka
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Loose Thicken Overcoat Blend Woolen Wool Dame Luksus Jakker Frakke Dame Lang HqnEw1xA

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Style Talje Frakke Long Fashion Væb Løse Windbreaker Overknee Røde A773 Kvinders xqCOgpTwt
Down Ladies Frakke 4 48 Luxury Længde Jakke Belstaff 3 Feather Størrelse q7xAZfy6t
Fit Loose Bomuld Længde Ny Down Stand Outwear Parka Kvinder Krave Warm Hip Coat

Loose Fit Ny Parka Bomuld Krave Hip Down Stand Coat Warm Outwear Længde Kvinder A47dqw5xq