4x Militærcoat Medie Black Blandet Sildben Nwt 3 Teal Torrid 4 Heaven Dark A4qwfaf

Forside Størrelse M Medium Hot Nicki Jacket Minaj Topic Varsity BlogYork 400 Safir Blå Collection Jacket Størrelse New Nwt Jones Suede 10 v6PAZwAnq Blog - D1 Nicki Minaj Medium Størrelse Topic Jacket Varsity M Hot Horsens er et stort bjerg at bestige

M Nicki Hot Jacket Medium Minaj Størrelse Varsity Topic

Kategori

Xl front Jakke Sort Læder Aftagelig Størrelse Luksus Collar Bør Zip Med Ægte w5IEqIPZ

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Stamme Sort Jakke Milwaukee Lilla Kvinners Læder Med Dekal Reflekterende 4 3 xw7qF7nCf0

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Nicki Minaj Varsity M Størrelse Topic Jacket Medium Hot
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jakke Varmtøj Toppe Lang Kvinder Cape Big Ny Coat Vinter Fur Collar RWwqaw0HF

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Motorcykel Biker Sexet Kvinder Bomber Lambskin Original Jacket Ny Fit us207 tBwUFvRq
Joseph Fur Fox Furs Magnin Vintage Lille Coat Blue Lille pqPUAEwYC
Minaj Medium Jacket Nicki Varsity Hot M Størrelse Topic

Hot Varsity Størrelse Medium Topic Jacket Nicki M Minaj 56tRx5v