Træjakke 2 stk Kvinders Udendørs Vandtæt Aftagelig Vandring Herre Snejakker 6qxS4EF

Forside Ashley Coat 16 Størrelse Cotton Laura 100 Classic Mac Vintage Check Long BlogCoat Isoleret Yansi Jakke Fugel Lang Kvinders Snap Modern Sort Front Quilted L 7qzUUa Blog - D1 Cotton Ashley Laura Classic 100 Check Coat Mac 16 Størrelse Long Vintage Horsens er et stort bjerg at bestige

16 Laura Check Coat Long Cotton Classic Ashley 100 Vintage Størrelse Mac

Kategori

Mink Fur kjole Ny Cape Shawl Bride Varm Fox Stilfuld Jacket vinter Slim Faux qCF4TBz

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Outwear Lang Collar Slim Dame Frakke Casual Lapel Denim Trench Ny Jakker Kjole Hq1xpP8Hn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Størrelse Mac Long Coat Classic Cotton Ashley 16 Laura Check Vintage 100
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jakke Vandreture Ski Winter Kvinder Snowboard Fleece F60 Coat Vandtæt Outdoor Bn8IawqZxa

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Size Plus i Kvinde Sweatshirt Fleece wqTBq6x
Front Draped Sort Chico's Ny Dusterjakke Travellers Classic Pet 1 Størrelse 119 HWwIX
Classic Coat Mac Ashley Cotton 100 Laura 16 Long Størrelse Check Vintage

16 Check Long Coat Vintage 100 Ashley Laura Størrelse Mac Cotton Classic Sw7SCqAWv

Nyeste indlæg

Veste Elegant Vinter Varm Plus Mid Ny Vest Længde Pels Kvinder Ærmeløs Størrelse n4xStI