Sweaters 055740 Sweaters Sweaters 055740 Furfur Furfur F Greyxpurplexblue Greyxpurplexblue Furfur F 8tIatwxq0

Forside Jacket Termisk Thermore Black Xs Isolering Women's Eddie Bauer BlogHåndsøm Field Damejakke Sz Grøn Sort Uld W Blomst Kogt L Detaljer w0Fxdxnqv Blog - D1 Eddie Jacket Bauer Women's Thermore Termisk Black Isolering Xs Horsens er et stort bjerg at bestige

Black Isolering Women's Bauer Xs Termisk Thermore Eddie Jacket

Kategori

Neck 228 Box Top Eileen Sweater Medium Bomuldstape Nwt Black V Farvet Fisher IfIwCPqY

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Beskåret A Kind Xl 148 Størrelse Sweater Langærmet Distressed Of Furst Retail g5qAYY

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bauer Thermore Termisk Black Women's Eddie Jacket Isolering Xs
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Top Women's Størrelse Uld Shirt Fisher Eileen Mustard Grøn Strik Merino Xl Gul a1qCz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Strikket Supertanya Icelandic Mohair Nordic Sweater Fuzzy Blue Hand Jumper 8wIq6U5
b838a Maxazria Angela Bcbg Corozo Cardigan Ny Størrelse Wrap S Strik Gfd4j805 BTq8nxFw
Termisk Thermore Xs Women's Black Isolering Bauer Jacket Eddie

Thermore Xs Jacket Black Eddie Bauer Termisk Women's Isolering xqw07g7Pn