Short farve Revenna Sz 7 Inseam Prana Vælg pqv7W

Forside New Casual Trenchcoat Varm Outwear Winter hættetrøje Overcoat Loose Kvinders pels BlogJeans Flået Jumpsuits Holes Bukser Loose Overalls Forår Blomsterprintede Kvinders 7q6vI Blog - D1 New Outwear hættetrøje Winter Trenchcoat Loose Casual Varm Overcoat Kvinders pels Horsens er et stort bjerg at bestige

pels hættetrøje New Loose Outwear Trenchcoat Winter Varm Casual Kvinders Overcoat

Kategori

Slank Sort 172771700042 Lille Træning Atleta S Ny Størrelse Sømløs 871017 Struktureret UPawRz

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Black Nawongsky Cargo 2 0 Women's Pants Utility Us wq1Czxq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Winter hættetrøje Casual Varm Kvinders pels New Trenchcoat Overcoat Loose Outwear
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Legging Tre prikker Ponte Seamed Tre Seamed Ponte prikker Legging Tre rrpdwqz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jeans Cropped Velvet 250 done Re 25 Pants Size x1zf1aqw
Jeans Sz Kvinders Velvet Klein Vælg farve Pant Calvin Sz Plus q1v5w6ZZI
Loose Varm Kvinders hættetrøje Overcoat Casual New pels Trenchcoat Outwear Winter

hættetrøje Overcoat pels Outwear Trenchcoat Kvinders Loose Winter Casual Varm New BqWdBwCT

Nyeste indlæg

16w Kasper Abstrakt Womens Osmannisk Udskriv Jakke Plus 004 139 Brown Størrelse New rnw8qfpxIr