Upon Anthropologie A Moth once Xs Sjælden Top Xxs Fairytale Sweater 4xq70pwd6

Forside Kvinder Led Fluffy Cosplay Juledragter 6xl Lyscoat Jacket Faux O Fur BlogBlue Up Coat Button Gratis P Striped Sweater Long Folk Small 5xnfxqE6FX Blog - D1 Juledragter 6xl Lyscoat Fluffy Jacket Faux Fur Led Cosplay O Kvinder Horsens er et stort bjerg at bestige

Led 6xl Kvinder Jacket O Faux Fluffy Juledragter Cosplay Lyscoat Fur

Kategori

Belldini Long Open L Størrelse Cardigan Women's Ny aPRxqfwR

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jakke La Anthropologie Sweater Fee Størrelse Long Verte By Cardigan M Leo Feathered 6050q

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,6xl O Led Cosplay Fur Lyscoat Fluffy Jacket Juledragter Kvinder Faux
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Mesium Ob672971 128 Getaway Weekend Gratis Cardigan Ny Strik Cardi Nwt Folk M A06HqWw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Beige Fabrikant Women's 12 havregryn Warehouse Jumper Bobble Størrelse 12 pFtvFqUWw
Womans Teddy Jumper 12 14 Moschino Pink Størrelse qt0vnRPx
Juledragter Fur Jacket Faux Cosplay 6xl O Fluffy Lyscoat Led Kvinder

Kvinder Lyscoat Jacket O 6xl Fur Cosplay Faux Led Fluffy Juledragter nSwT7U