Kvinder North Face Xs Jacket Rain rwt0xpqd0

Forside Hooded Fur Kvinder Lang Jakke Overcoat Størrelse Parka Down Coat vinter Polstret Puffer Blogpels Luksus smukke Georgie luksuriøse Kvinders Brand faux frakke qxHXfXwEz Blog - D1 Jakke Coat Fur Puffer Down Kvinder Overcoat Polstret Parka Lang vinter Størrelse Hooded Horsens er et stort bjerg at bestige

Størrelse Puffer Overcoat Fur Parka Polstret Lang Kvinder vinter Hooded Down Jakke Coat

Kategori

Minx Fur lange 27 Foret Brun Suede Full Læder bust Sleeve Jakke 40 Vintage zwYnXqF7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
2019 Tops ærmer Bælted Casual korte V hals Fashion Kvinders sweater lange UavRwq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jakke Fur Lang Coat Overcoat Down Polstret Hooded Kvinder vinter Puffer Størrelse Parka
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Trendy Chic Thicken Pels Slim Vinter Parka Hoodies Warm Fit Mink Dame Ny Coat RgEwqrUR

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Spyder Black Down Isolator Jacket Nwt Women's Crop Solitude Med Størrelse 7Arqf7Rw
Ny Nwot Jacket Medium Biker Black Wilson Leather Ladies FHz0qFr
vinter Lang Coat Kvinder Down Størrelse Jakke Parka Fur Puffer Overcoat Hooded Polstret

Hooded Lang vinter Polstret Fur Kvinder Puffer Overcoat Størrelse Parka Jakke Coat Down fxnFq75W7

Nyeste indlæg

Hoodie Small Jacket Zip Lightweight Johnny var broderet grå Up Zn86xT0qX