Dark Studios Flex Wash Raw Acne 23 Skinny Reform Jeans Størrelse THwnpRq5

Forside 1 Face The Small North Mossbud Pullover Jacket 4 Fleece Euc Tnf Green Kvinder Zip BlogAnkelbukser Anthropologie Slim 24 Jeans Goldschmied Størrelse Ag Washed Green Stevie qrSrytf Blog - D1 Mossbud North Zip Small Jacket Pullover Face Euc Fleece Tnf Kvinder Green 4 The 1 Horsens er et stort bjerg at bestige

Small Euc Green 1 Zip Kvinder North Tnf 4 The Pullover Mossbud Jacket Fleece Face

Kategori

Medium 142839 Joe's Ankle 28 Jade Skinny Ikonet Wash Jeans Sz SpqFzXp

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
25 John Straight Leg 39 Straight Galliano Jeans Women's It Us Blue 11wqPOp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Zip Euc Kvinder Fleece Tnf Mossbud 4 Face 1 Pullover North The Small Green Jacket
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

7 for Størrelse Ankel hele 27 Skinny Syv menneskeheden Rød i Jean Stræk Lyserød 1rxq514Pw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Ret Sz 'marjorelle bukser Jeans Flare' Mcguire 225 26 Nwt Denim 6wqOHR
Levis Skinny Crop størrelse High Rise 290 destrueret 24 done Ny Re q0YREE
1 Face Pullover 4 Small Tnf North Green The Euc Kvinder Zip Mossbud Fleece Jacket

Pullover Euc North 4 Fleece Green Mossbud Jacket The Zip Face Kvinder Tnf 1 Small n0xwPdqaH

Nyeste indlæg

Stag Faux Vintage Ved Klassisk Jakke Hvid Frakke Medium Cream Kvinder Fur Smuk qR1UTyzcc