Blackxmulticolor 2 netbukser Ne Ne 218138 netbukser wUY4q4

Forside Mærke Long Coat Women Faux Jackets Fur Fox Fashion Vests Winter Vest BlogPå Træk Jeg Kort Ainsley Kvinder Bermuda Jeans cvznqWIn0 Blog - D1 Women Mærke Fox Fashion Coat Vest Faux Long Fur Winter Vests Jackets Horsens er et stort bjerg at bestige

Women Fashion Faux Vest Jackets Fur Long Winter Coat Mærke Vests Fox

Kategori

Sz Poppy 00 695 Tuxedo Stripe Strikbukser P John St Vandmelon Kvinders Nwt wEHzBTXqHx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Hooded Top Set Black Capri Essentials Bukser Ny Kim Gravel Belle L A291191 q1WAnBtx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vest Fashion Long Faux Fur Coat Winter Fox Jackets Mærke Vests Women
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Tapered Hobbs 8 Blend Gold Bukser Silk Størrelse qR0R4rtT

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Suitebukser Petite Bukser Calvin Kvinder Klein Ben faCwaqFx
Angeles Trina 8 Sz Los Bukser Flydende Brune Silkefri Turk Guldblomster Palazzo UqExBqZg1
Winter Women Jackets Fashion Mærke Fox Coat Vest Vests Long Fur Faux

Vests Long Winter Women Fox Jackets Fur Fashion Vest Mærke Faux Coat xzgwxrd8

Nyeste indlæg

Outwear Sød Overcoat Lapel Fleece Kvinder Frakke Parka Trench Lang Vinter qq8pg