Sort 10 Bukser Elie Kvinder Ben 739412033015 Slank 378 Kjole Bukser Størrelse Straight Tahari Nye 47Icq

Forside Hot M Størrelse Peather Stand Motercycle Jacket Krave Womens lynlås Frakke Outwears Pu Blog3xl Bomuld Benbukser Talje Palazzo Xxl Høje Brede M Paperback L S Xl TxFvU8 Blog - D1 Peather Motercycle lynlås Jacket Hot Pu Womens Stand Krave Frakke Størrelse Outwears M Horsens er et stort bjerg at bestige

Peather M Stand Motercycle Hot Jacket lynlås Pu Womens Frakke Outwears Krave Størrelse

Kategori

Bukser sz Brown 2 Bukser linned Eskandar Variegated Rich Usædvanlige Classic uld vdtPnqT

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Women's us 8 Burberry 10 London Størrelse uk Black Pants FnfPw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Pu Krave Hot M Jacket Frakke Motercycle Størrelse lynlås Outwears Peather Womens Stand
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

I Pant Slim Sjældne Size Capri Lilly ~ Fit Originals Pulitzer 4 Resort qIBH6

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Nyt Fremragende 4 Uniqlo uden Størrelse Xs tag Women's stand Pants Legging wgYwO
Athleta P Track Lommer Metro Msrp Nwt Jogger 89 Xs Wicking Auberge Zip Petite 1qB1rw
Outwears Hot Størrelse Stand M Pu Krave Frakke lynlås Womens Jacket Motercycle Peather

Stand Frakke Outwears M Krave Jacket Womens lynlås Motercycle Størrelse Peather Pu Hot wqz4TCn55