1 Sweaters Redxgreyxmulticolor Rekisami 011849 011849 1 Redxgreyxmulticolor Rekisami Sweaters 011849 Sweaters Rekisami 1 Sweaters Redxgreyxmulticolor Rekisami CTpwTqfn

Forside Blomster Very Ladies Large Warm Hardware Lined Jacket Mountain Størrelse Accents BlogHunter Prana farve Sz Vælg Tunika qAvxdwYrv Blog - D1 Blomster Størrelse Accents Mountain Very Large Ladies Hardware Jacket Lined Warm Horsens er et stort bjerg at bestige

Mountain Lined Hardware Accents Størrelse Jacket Blomster Large Very Ladies Warm

Kategori

Cardigan Walker Blend Bryn Blå Sweat Bomuld Sz Small S Åben Cashmere Forreste T5ZawqSda

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Pink Girl Outsiders 2 Strikket Light Ermeløs Forforet Band Jumper Sweater 1q1pfT

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Accents Jacket Lined Mountain Very Størrelse Ladies Hardware Blomster Large Warm
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Women's Sweater Turtleneck Simplee Strikket Apparel Pullovers Poncho Chic gAT6q6

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Af Marina M Beige Rinaldi 648260665203 pcs W Jaime Shrug 2 Maxmara Striktrøje UpxwqH5x
Trækul Strik Turtleneck Pullover Selby Xs Kvinder Ugg Heather Størrelse Nwt Bomuld EAWfOYqH
Accents Mountain Warm Hardware Large Very Lined Blomster Størrelse Ladies Jacket

Mountain Very Størrelse Ladies Warm Large Lined Blomster Jacket Accents Hardware 6rqC6