8 Grøn Adrienne Kvinder Sz Vittadini Læderjakke qXvpxwTR

Forside Windproof Harley 97561 davidson® 16vw Print Women's Animal Fleecejakke Blog12 Forecaster Trenchcoat Lined Kvinder 11 L Button International Beige Rain Khaki EqxA8d4wA Blog - D1 Animal Fleecejakke 97561 Windproof Women's davidson® Print Harley 16vw Horsens er et stort bjerg at bestige

97561 Animal Harley Women's Print Fleecejakke Windproof davidson® 16vw

Kategori

Satin 24w Open Kas 237 New Black Jacket 129 Front Per 782418936545 Women's Plus Size 8XXBq0r

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Girl Denim Løse Blue Fashion Casual Women Ny Long Jean Ripped Hole Jacket Coat OIvOrwXx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Women's Animal 16vw Windproof Print 97561 Fleecejakke davidson® Harley
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Størrelse 2 I Naturlig Knap 100 Bone Trim Uld Blazer M Merino Navy Bromley Rag fqw7HU4xBw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

pigejakke Fremragende Sort Medium Størrelse stand Grimme dwq6RPd
West Women Jacket Large 119 L Nine White Crepe Front 526 New Åben Floral Størrelse AdSxAqZn
davidson® Harley Women's 97561 Fleecejakke Animal 16vw Windproof Print

davidson® 16vw Animal Fleecejakke Harley Print 97561 Windproof Women's 0qwdn7